Medinis namelis vaikams kokybė

Medinis namelis vaikams – namelis pagamintas iš medžio, dažniausiai pušies ar eglės medienos. Šie nameliai būna įvairių dydžių, ir skirti vaikams žaisti bei pramogauti kieme. Šių tipų nameliai nėra apšiltinami jokiomis vatomis ar kitomis medžiagomis, nes dažniausiai tik esant geram orui vaikai žaidžia juose.

medinis namelis vaikams

Medinio namelio mediena ir jo kokybė

Kaip ir minėjome medinis namelis vaikams gaminamas iš spygliuočių medienos. Ši medienos rūšis puikiai tinka gaminiams gaminti, kurių paskirtis yra eksploatavimas lauko sąlygomis. Pušies ir eglės mediena yra pjaunama išilginiu pjūklu reikiamų matmenų. Lentos yra obliuojamos išilginiu obliu ir džiovinamos. Džiovintos lentos yra kruopščiai atrenkamos, ir brokuotos išlenktos, susuktos, suskilusios lentos yra utilizuojamos. Atrinktos lentos kurios praėjo patikrą, yra įmirkomos impregnante ir paliekamos išdžiūti. Tik išdžiovintos lentos yra pakuojamos bei ruošiamos išsiuntimui pas pirkėją.


Šis lentų paruošimo procesas užtikrina medinio namelio kokybę, bei ilgaamžiškumą. Kiekvienas medinis namelis yra unikalus, todėl jo kokybei skiriamas ypatingas dėmesys. Gamintojai suprasdami, jog namelis turi tarnauti visą vaiko vaikystę, deda visas pastangas apdirbant medieną, kad ji būtų kuo patvaresnė lauko sąlygoms

Medinių namelių komplektacija

Mediniai nameliai dažniausiai yra neparduodami vieni, jie yra komplektuojami su kitomis pramogomis vaikams. Dažniausiai namelis yra projektuojamas antrame aukšte, o po juo smėlio dėžė. Į medinį namelį galima patekti laiptelių su turėklais pagalba, o nusileisti nuo namelio galima čiuožykla. Prie namelio yra prijungiama sūpynių komplekso dalis. Dažniausiai su dvejomis sūpynėmis. Šio tipo vaikų žaidimo nameliai gali būti komplektuojami pagal individualų užsakovo užsakymą, todėl galimos ir kitos komplektacijos. Papildomai komplektuojama su: gaisrininko nusileidimo vamzdžiu, virvinėmis kopėčiomis, alpinisto sienelė ir kitais priedais.

Sukomplektavus namelį pagal savo vaiko poreikius, būsite tikri jog vaikas praleis maksimalų laiką lauke. Sportuos ir aktyviai leis laisvalaikį, kas užtikrins vaiko gerą savijautą ir sveikatą.

Žaidimo nameliai gamintojai gamintojai siūlo surinkimo paslaugą jūsų kieme. Todėl jeigu neturite laiko ar noro visada galite kreiptis ir užsakyti šią paslaugą. Tuomet jums nereikės rūpintis medinio namelio surinkimu.

Prieš perkant namelį, visada galite pasikonsultuoti su gamintoju. Gamintojai yra suprojektavę įvairių namelio variantų, todėl galite neišradinėti dviračio, o tiesiog išsirinkti jau iš esamų projektų.

5 komentarai apie “Medinis namelis vaikams kokybė”

  1. Atgalinis pranešimas: Vaikų nameliai - puikus laiko praleidimas vaikams vasarą. Su čiuožykla

  2. Atgalinis pranešimas: Vaikų Žaidimo Nameliai - platus namelių su čiuožykla pasirinkimas.

  3. Atgalinis pranešimas: Mediniai nameliai vaikams - su čiuožykla, supynėmis, kitais priedais vaikui

  4. Atgalinis pranešimas: Mediniai nameliai vaikams - pramoga žaidimų aikštelėse vaikms

  5. Atgalinis pranešimas: Vaiku zaidimu aikstele - kiekvieno vaiko svajone tiek vasara tiek ziema.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *