Mediniai lauko nameliai vaikams

Mediniai lauko nameliai vaikams populiarūs tarp jaunų tėvelių kurie augina namus. Viena sąlygą yra ta, kad šeima turi turėti savo žemės plotelį, kad galėtų mėgautis pramogomis kieme. Tai gali būti kotedžas, keturbučio kiemas, ar namo kiemas. Vaikų pramogos nuo seno teikia džiaugsmą, bet taip pat ir nauda vaikų sveikatai bei radai yra labai didelė.

Iš ko pagaminti mediniai lauko nameliai vaikams?

mediniai lauko nameliai vaikams

Mediniai lauko nameliai vaikams pagaminti iš pušies ir eglės medienos, nesuklysite – tai spygliuočio mediena. Šiai medienai būdingi sakai ir lygus paviršius. Todėl tinkamai supjovus lentas, jas nuobliavus bei impregnavus pasiekiamas ypatingas medinio namelio atsparumas drėgmei kas ir užtikrina medinio namelio ilgaamžiškumą. Mediena atrodo prabangiai, yra ergonomiška bei saugi jūsų mažųjų sveikatai, nes nuobliuotos lentos nepalieka rakščių.

Mediniai nameliai tinka įvairių reljefų kiemams, derės prie medinio namo, taip pat kaip prie klinkerio plytų, ar priderinus prie namo stogo ar pamatų spalvos.

Medinių namelių komplektacija ir priedai

Pavieniai mediniai lauko nameliai vaikams dažnai neparduodami, jie parduodami su papildomomis pramogomis ir priedais. Namelių komplektacija būna įvairi ir skirtingu sudėčių, bet pagrindiniai komplektacijos elementai yra šie: čiuožyklą, sūpynės, smėlio dėžė bei laipiojimo sienelė. Kartu su nameliu ši komplektacija tampa visu pramogų kompleksu vaikams. Todėl ypač išpopuliarėjo nameliai su priedais.

Kaip pasiruošti pristatymui ir surinkimui

Jeigu jau užsisakėte medinį namelį ir rūpinatės dėl pristatymo, Lietuvos gamintojai ne tik pristato namelius jums į kiemą, bet jūsų patogumui teikia surinkimo paslaugą. Taip nereikės rūpintis nei pačiu surinkimu, nei surinkimo įrankiais ar vartyti brėžinių bei surinkimo instrukcijos. Dažniausiai ši paslauga praverčia moterims, kurios pačios nelinkusios dirbti vyriškų darbų.

Medinių namelių kaina ir kaip sutaupyti

Renkantis savo vaikiškas namelis iš medžio būtina atkreipti dėmesį, jog medinis namelis tarnauja iki kol vaikas užaugs, o tai reiškia – visą jo vaikystę. Todėl nepamirškite to, ir nepagailėkite kelių šimtų eurų papildomai pramogai, vien dėl to jog vaikas praleis daugiau smagaus laiko lauke. Medinių namelių kaina susideda ir priklauso nuo namelio dydžio ir komplektacijos, todėl būtina teisingai išsirinkti savo namelį ir pateikti norimą variantą gamintojui. Gamintojas įvertins namelio komplektacija bei dydį ir pateiks kainą.

3 komentarai apie “Mediniai lauko nameliai vaikams”

  1. Atgalinis pranešimas: Medinis namukas vaikams gaminami iš medžio ir teikia naudą vaikams

  2. Atgalinis pranešimas: Medinis namelis vaikams su čiuožykla ir kitais priedais dovana vaikams

  3. Atgalinis pranešimas: Mediniai nameliai vaikams kokybės ir kainos santykis garantuotas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *