Žaidimų nameliai vaikams

Žaidimų nameliai vaikams ypatingai paplitę tarp tėvų kurie augina mažus vaikus. Didžiausias klausiams auginant vaikus yra kaip juos užimti veikla, kuri būti ne tik idomi jiems bet ir naudinga. Kuo toliau tuo šis veiksmas atrodo sudėtingesnis, nes priklausomybė telefonams ir kompiuteriams ženkliai išaugo. Todėl ką reikia daryti, ir kaip vaikus sudominti? Mediniai nameliai vaikams – puikus šios problemos sprendimo būdas. Kadangi nameliai komplektuojami su įvairiomis pramogomis vaikams tokiomis kaip čiuožyklos, supynės, smėlio dėžės, alpinisto sienelė, bei gaisrininko vamzdžiu. Šios pramogos suteikia malonumą vaikams mėgautis ir džiaugtis gyvenimu gryname ore kiekvieną dieną, nes namelis stovi jų kieme. Nebereikia laukti kol išeis į darželį ar kokią kavinę, ar mediniai nameliai vaikams, vaikai gali pramogauti tiesiog lauke. Todėl daugeliui tėvelių kyla klausimas kaip vis dėlto išsirinkti žaidimų nameliai vaikams savo vaikams.

Žaidimų nameliai vaikams

Pirmiausia pakalbėkime apie medinio namelio sudėti ir kaip jie yra gaminami. Medinis namelis vaikams gaminamas iš pušies ir eglės medienos. Pasirinkta medienos rūšis yra pušis, dėl jos sąvybių ir atsparumo sąlygų eksploatavimui lauke. Turbūt nereikia pastebėti, jog mediniai nameliai yra statomi lauke, ir šis atsparumas lauko sąlygoms yra būtinas. Pušies ir eglės mediena yra supjaunama lygiomis lentomis, tuomet išdžiovinamos specialiose džiovyklose. Rankiniu būdu lentos yra atrenkamos, brokuotos, išlenktos, susisukusios ir kreivos lentos yra atidedamos. Likusios geros tiesios lentos yra termiškai apdorojamos ir impregnuojamos užsakovo pasirinkta impregnanto spalva. Tik gerai išdžiūvus medinio namelio detalės yra pakuojamos ir ruošiamos siuntimui pas užsakovą. Lietuvos gamintojai teikia unikalią surinkimo jūsų kieme paslaugą, todėl jeigu manote, kad namelio surinkimas gali atrodyti sudėtingas darbas, tuomet galite pasirinkti šią paslaugą. Jos dėka nereikės rūpintis dėl namelio surinkimo bei įrankių jiems surinkti. Tačiau ši paslauga kainuoja, todėl įsivertinkite savo galimybes.

Sekantis dalykas kurį būtina žinoti apie namelius, tai yra jų kaina. Vaikų nameliai kaina, kaip ir mašinų ar kitų daiktų susidaro nuo bazės tai pačio namelio ir priedų, kurie prie namelio komplektuojami. Pavyzdžiui namelis gali būti dviejų aukštų, tai tokio namelio apačioje komplektuojama smėlio dežė, tuomet čiuožykla greitam nusileidimui iš namelio, ir supynių kompleksas, kuris suteikia džiaugsmo ir laisvės jausmo. Todėl norint namelį įsigyti kuo pigiau, reikia jį pirkti mažesnį, be priedų ir papildomų pramogų vaikams.

Tiesiog norime priminti, kad nameliu jūsų vaikai džiaugsis ne vienerius metus, o visą vaikystę, todėl geriau pataupyti ir nusipirkti kuo didesnį ir su daugiau pramogų namelį. Taip vaikai juo džiaugsis ištisus metus, ir leis laiką gryname ore.

Mediniai nameliai vaikams ergonomiški, su žaidimų aikštele. Saugūs vaikams visų amžių, todėl yra puikus sprendimas norint sudominti vaikus laisvalaikiu gryname ore.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *