Mediniai vaikų nameliai

Mediniai vaikų nameliai – puikus pasirinkimas tiek mažesniems tiek didesniems vaikams. Didėjant vaikų praleidžiamam laikui prie kompiuterių ir televizoriaus ekranų, didėja priklausomybė jiems. Kadangi lengvai prieinamas turinys, idomesnis ir lengvesnis nei gyvenimas, jie pasirenka butent jį. Tėvai stengdamiesi, kad jų vaikai neprarastu judrumo, ir daugiau laiko praleistu lauke ieško būdų kaip juos sudominti ir sumažinti praleidžiamą kiekį prie ekranų.

Vienas iš paprasčiausių būdų jei gyvenate nuosavame name įsigyti mediniai vaikų nameliai su čiuožykla. Šis namelis dažniausiai komplektuojamas su papildomomis pramogomis:

Mediniai vaikų nameliai
  • Smėlio dėže – kurioje vaikai gali statyti įvairiausias smėlio pilis, bei džiaugtis savo statiniais. Smėlio dėžė dažniausiai yra po nameliu, kuomet namelis yra antrame aukšte.
  • Čiuožykla – tai puikus greitas nusileidimo būdas iš namelio. Suteikia adrenalino, bei pasitenkinimo jausmą, kuris skatina čiuožti dar ir dar.
  • Sūpynių kompleksas – dažniausiai su dvejomis sūpynėmis, kad galėtų vaikas su draugu kartu suptis ir nereiktų vienam ar kitam laukti.
  • Virvinės kopėčios – vienas iš būdų kaip įdomiai patekti į namelį.

Taigi mediniai vaikų nameliai puiki vieta, kurioje vaikai gali leisti laiką, bei pamiršti ekranus bent trumpam. Namelių gamintojai gamina ir projektuoja namelius pagal jūsų lūkesčius, todėl galite pritaikyti namelį pagal savo sklypą, kuomet namelį statysite į jo kampą, ar tarp esančių konstrukcijų.

Naujiena Lietuvoje, gamintojai tai surinkimo paslaugas visoje Lietuvoje. Todėl nebereikia rūpintis užsakovui apie medinio namelio surinkimą ar įrankių įsigijimą jiems.

Medinio namelio kaina


Kainos klausimas yra vienas iš pagrindinių kuomet yra renkamasis namelis. Kadangi namelis tarnauja ilgus metus, iki tol kol vaikas išauga, todėl verta investuoti į savo vaiko ateitį. Kuo daugiau pramogų vaikas turės, tuo daugiau laiko praleis gryname ore sportuodamas bei aktyviai leisdamas laisvalaikį. Medinio namelio kaina susidaro nuo dydžio ir jo komplektacijos. Natūralu jog namelis kuris bus pilnos komplektacijos kainuos brangiau nei namelis kuris neturi jokių priedų.

Todėl renkantis namelį pirmiausia įžvelkite naudą, kurią jis suteiks jūsų vaikams, o vėliau ir pagalvokite apie kainą. Kartais geriau neskubėti ir nepirkti, bet pataupyti ir nupirkti smagesnį su daugiau veiklos namelį.

Nameliai yra ergonomiški – tinka prie įvairaus sklypo interjero. Todėl bus ne tik pramoga vaikams bet ir puošmena jūsų sklype.

3 komentarai apie “Mediniai vaikų nameliai”

  1. Atgalinis pranešimas: Vaikų nameliai iš medžio puikus pasirinkimas įvairaus amžiaus vaikams

  2. Atgalinis pranešimas: Lauko mediniai vaikų nameliai su čiuožykla, supynėmis bei kitais priedai

  3. Atgalinis pranešimas: Mediniai vaikų nameliai kaina pagrindinis klausimas renkatis namelį

Komentarai yra išjungti.