Medinis namelis – ekologiška pramoga vaikams

Turbūt, atsimenate save dar vaikystėje. Kuomet niekada nenorėdavome grįžti į namus ankščiau kitų kiemo draugų, išalkę sukrimsdavome sodo obuolių ir vistiek nesinorėdavo eiti valgyti mamos gamintos vakarienės, nes čia kieme, tiek daug visokių reikalų, kurie tikrai nepalauks. Tada visi greičiausiai svajojome apie savo nuosavą medinis namelis, kuriame galėtume kartu su draugais žaisti įvairius žaidimus, suptis iki dangaus, čiuožinėti nuo čiuožyklos, ar ja rideni mašinas. Vaikų nameliai – pramoga vaikams įvairaus amžiaus. Gal ir valgyt būtume norėję labiau, būtent savo namelyje su kiemo draugais.

medinis namelis

Buvo ir tokių vaikų, kurių svajonė išsipildydavo. Tėčiai, kurie mokėdavo labiau valdyti pjūklą ir konstruoti, sukaldavo vaikams namelius ir jie būdavo patys kiečiausi kiemo vaikai. Vis ir laukdavome kvietimo ir galimybes apsilankyti kažkieno pilyje. Dabar taip pat daug šaunių tėčių turi tokius projektėlius, kurių metų konstruoja vaikams įvairius medinius namelius ir pildo savo vaikų svajones, bet yra ir tokių tėčių, kurie labai norėtų svajonę išpildyti, bet neturi tam nei įrankių, nei per darbus tiek galimo laisvo laiko, o toks projektas jo užima nemažai, bet tuos vaikus vistiek tėvai nori pradžiuginti jų aikštele, kurią visi drauge ir galite išsirinkti savo medinį namelį. Kiekvienas vaikas gali turėti savo mylimą namelį, kuriame galės ne tik žaisti, bet ir leisti laiką su draugais. Mūsų komanda tam ir dirba jog padėti tieks tėveliams, kurie patys neturi galimybės sukonstruoti tokius statinius ir negali tiek laiko skirti šios svajonės įgyvendinimui. Bet mes galime padėti įgyvendinti visų vaikų svajones turėti savo žaidimų namelį, kur galės pasikviesti savo draugus ir drauge smagiai leisti laiką! Kiekvieno vaiko svajonė – mediniai nameliai vaikams.

Vertinant laiką su šeima, galėsite jo skirti daugiau, o mes už jus pildysime vaikų svajones ir tikimės atnešime daug džiaugsmo vaikų kasdienybėje ir sukursime nuostabų žaidimų kampelį bet kokiu oru ir metų laiku! O kalėdos stebuklų metas , gal šiemet apie tokį stebuklą ir svajoja jūsų vaikai! Jei pavasarį vėl teks praleisti uždarytiems vaikams tai tegu tas uždarymas būna kuo smagesnis!

3 komentarai apie “Medinis namelis – ekologiška pramoga vaikams”

  1. Atgalinis pranešimas: Mediniai nameliai vaikams - pramoga žaidimų aikštelėse vaikms

  2. Atgalinis pranešimas: Namukai vaikams - komplektacija, kokybė, pristatymas ir kaina

  3. Atgalinis pranešimas: Ekologiškas pasirinkimas: medinės žaidimų aikštelės vaikams ir jų poveikis aplinkai - Elektrikas-Klaipeda.LT

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *