Vaikiški mediniai nameliai puiki dovana įvarių amžių vaikams

Kadangi daugelis mūsų klausią ką dovanoti vaikams įvairiausiomis progomis, atlikus tyrimą radome puikią dovaną jūsų mažiesiems. Ši dovana yra vaikiški mediniai nameliai. Nameliai vaikams būna įvairių dydžių, vieni mediniai nedidukai, kurie puikiai telpa ir vaiko kambaryje. O vaikas užsidaręs jame gali žaisti bei saugiai jaustis. Tokio tipo namukai nekainuoja brangiau nei keli šimtai eurų ir pristatomi nesurinkti, bet su išsamia surinkimo instrukcija. Kiti nameliai ypatingesnėms progoms būna komplektuojami su įvairiausiais priedais. Priedai būna šie: čiuožyklos, sūpynės, smėlio dėžės ir kiti priedai. Tokio tipo nameliai tinka tik pramogoms lauke, tad jeigu jūs gyvenate daugiabutyje jums vertėtų rinktis mažesnį namelį be pramogų.

Namelių vaikams kokybė

Šie vaikiški nameliai yra gaminami iš ekologiškos, Lietuvoje užaugintos ir supjautos medienos. Todėl yra ergonomiški. Gamintojai gamina namelius iš pušies ir eglės medienos. Todėl teisingai apdirbus šios rūšies medienos lentas, bei jas nuobliavus ir impregnavus kelis kartus, šių vaikiški mediniai nameliai kokybė tampa labai gera. Todėl galite mėgautis nameliais ištisus metus ir namelio tarnavimo laiką garantuoją – visą vaiko vaikystę, arba kol nusibos ar išaugs.

Vaikiški mediniai nameliai

Vaikiškų namelių surinkimas ir pristatymas

Ko gero pagalvojote, o kaip dėl surinkimo, namelis juk didelis, ir įrankių reikės. Taip klausimas išties teisingas, bet apie tai pagalvojo ir gamintojai ir pradėjo teikti surinkimo paslaugas visoje Lietuvoje. Todėl jei neturite laiko surinkinėti namelį patys, arba neturite reikiamų įrankių, visada galite sumokėti papildomai ir užsakytas namelis bus pristatytas ir surinktas jūsų kieme nurodytoje vietoje.

Namelių kaina

Kaip ir minėjome anksčiau, mediniai nameliai vaikams kaina priklauso ne tik nuo jo tipo, bet ir dydžio bei komplektacijos. Panašiai kaip įsigyjant automobilį. Dėl to įsivertinkite savo galimybes ir išsirinkti maksimaliai pagal savo biudžetą namelį.

Kadangi mediniai nameliai vaikams labai populiarūs, galite susiprojektuoti pagal savo vaikų poreikius, arba rinktis iš jau gamintojų paruoštų modelių. O jų yra labai daug, todėl kartais net neverta galvoti, o tiesiog reikia išsirinkti sau patikusį.

Namelis bus puiki dovana įvairiausiomis progomis, bei vaikų praleidimas gryname ore lauke garantuotas.

3 komentarai apie “Vaikiški mediniai nameliai puiki dovana įvarių amžių vaikams”

  1. Atgalinis pranešimas: Mediniai vaikiški nameliai veiklos garantas jūsų vaikams, su čiuožykla

  2. Atgalinis pranešimas: Mediniai vaikų nameliai - platus namelių pasirinkimas, kaina bei kokybė

  3. Atgalinis pranešimas: Vaikų namelis gaminamas iš medžio. Ilgaamžiai ir su įvairiausiais priedais

Komentarai yra išjungti.