Medinis namelis su čiuožykla vaikams

Vaikų pramogas gryname ore garantuoja medinis namelis su čiuožykla. Tai namelis kuris ne tik kad suteikia vaikui jaukumo ir saugumo jausmą, bet ir yra pramoga kuri taip pat teikia malonumą bei adrenalino jausmą. Taigi iš ko pagamintas šis namelis iš medžio su čiuožykla ir kokios papildomos pramogos vaikams galimos jame.

Pirmiausia medinis namelis gaminamas iš pušies ir eglės medienos. Ši mediena pasižymi ilgaamžiškumu, teisingai apdorojus medieną ji tampa atspari aplinkos sąlygoms ir puikiai tinka vaikų nameliams gaminti. Mediena turi būti impregnuojama du kartus, taip pat džiovinama. Atlikus šiuos procesus teisingai namelis tarnaus ilgai ir nepraras prekinės išvaizdos ištisus metus.

Medinis namelis su čiuožykla

Medinis namelis su čiuožykla komplektuojami su čiuožyklomis bei kitais priedais kurie teikia vaikams džiaugsmą ir geras emocijas. Be šių priedų namelis vaikams greitai atsibostu, o dabar priešingai, esant veiklų gausybei, nusibodus veikti vieną, gali veikti kitą ir džiaugtis kitomis pramogomis.

Kaip išsirinkti namelį?

Namelį išsirinkti gali būti sunku dėl dviejų priežasčių: jų gausos bei didelio asortimento, bei dydžio kuris tiktų jūsų nuosavo namo ar sodybos kiemui. Taigi pirmiausia pakalbėkime apie namelio dydį. Nameliai su čiuožykla gali būti su keliais kambariais, šie nameliai užima daug vietos ir statomi dideliuose sklypuose. Riboto dydžio sklypuose iki dešimt arų, dažniausiai renkamasi namelius iš dviejų aukštų. Tuomet pirmame aukšte įrengiama smėlio dėžė, o antrąjame aukšte namelis iš kurio galima nusileisti su čiuožykla. Mažuose sklypuose rekomenduojame įrengti nedidelius namelius, gali būti dviejų aukštų bet be sūpynių rėmo. Nes dažnu atveju sūpynių rėmas užimą tris metrus.

Jeigu nusprendėte pirkti namelį įsivertinkite gamybos terminus bei pristatymo ir surinkimo paslaugos galimybę. Kadangi namelio surinkimas trunka patyrusiems montuotojams kelias valandas, tai jums gali užtrukti ir iki pusdienio ir daugiau. Todėl pagalvokite gal verta namelio surinkimą palikti specialistams, taip užtikrinant jog namelis bus surinktas teisingai, ir be laiko gaišimo. Taip pat išsiaiškinkite ar pristatymo paslauga į jūsų yra įskaičiuota. Nes dažnu at veju namelį reikia pasiimti patiems iš gamintojo sandėlio.

Todėl pasirinkite atsakingai ir suteikite savo vaikams džiaugsmą jau šią vasarą.